Alimentatia Raw Vegan

Ti-e pofta de ceva dulce?

O alimentatie vegana consta in consumarea de alimente crude, neprocesate ce nu au fost incalzite la temperaturi mai mari de 46 de grade celsius. Adeptii acestui stil de viata considera ca alimentele gatite peste aceasta temperatura isi pierd enzimele si, astfel, o cantitate semnificativa din valoarea lor nutritiva si devin daunatoare pentru organism, in timp ce alimentele necoapte ofera enzime vii si hrana adecvata.

Beneficiile aduse de o alimentatie raw vegana

Nu exista nimic mai sanatos decat fructele si legumele proaspete. Cercetarile arata ca majoritatea oamenilor nu consuma portii suficiente de legume. Expertii recomanda intre trei si patru portii pe zi, desi unii sustin ca sase sau sapte portii vor oferi mai multe beneficii pentru sanatate.

De asemenea, este adevarat ca valoarea nutritiva a fructelor si a legumelor incepe sa scada de la momentul in care au fost culese. Consumul de fructe si legume proaspete, direct culese, fara pesticide sau substante chimice, ofera cea mai mare valoare nutritiva.

Alimentatia raw vegana este, de asemenea, una usor de pregatit, nu trebuie sa faceti multe pregatiri, dar, daca nu aveti timpul necesar, sau doriti sa consumati anumite preparate si nu stiti cum sa le pregatiti, puteti comanda din diferitele sortimente de tort raw vegan din magazinul nostru.

Unele alimente, precum merele, sunt considerate alimente cu “calorii negative”, cu alte cuvinte, consumati mai multe calorii mancand si digerand decat cele preluate din mar. Acest lucru poate fi util pentru pierderea in greutate, atata timp cat veti primi suficiente calorii din alta parte. In plus, o astfel de alimentatie este plina de fibre, mai ales daca va concentrati pe legume. Fibrele sunt sanatoase pentru inima si reduc riscul de aparitie ale bolilor cardiovasculare.

Incearca alimentele naturale pentru a observa beneficiile si pentru a incepe un stil de viata sanatos.