twitter facebook google-plus instagram pinterest rss tumblr vimeo youtube arrow-bottom arrow-right arrow-left arrow-top cross search user cart minus plus arrow-right-2 comment sale model badge view-in-space video badge
Dieta Raw Vegan

Cum sa te mentii supla fara sa renunti la dulciuri

In ciuda la ceea ce se spune despre dietele alimentare bazate pe alimente crude, cum ca sunt un alt “moft”, acestea sunt exact contrariul unei diete traditionale, fiind considerate, chiar de catre experti, a fi “anti diete”. Spre deosebire de regimurile alimentare pe care le abordam pentru a pierde in greutate, dietele raw vegane sunt considerate mai mult a fi un stil de viata, mult mai sanatos, promovand consumul de alimente in starea lor naturala.

Acest stil de viata exista de peste 200 de ani si aduce beneficii precum:

  • Imbunatatirea digestiei
  • Ofera mai multe fibre alimentare
  • Ajuta la functionarea optima a ficatului
  • Prevenirea anumitor boli
  • Curatarea pielii, in special a tenului
  • Mentinerea unei greutati corporale optime
Prajitura Raw Vegan

Cum abordezi un stil de viata raw vegan?

Este important ca trecerea la un astfel stil de viata sa se realizeze treptat pentru a nu pune in pericol sanatatea. Organismul fiind obisnuit sa primeasca anumite alimente, mai ales cele gatite, va suferi daca brusc i se vor oferi numai alimente crude. Specialistii recomanda inlocuirea treptata a alimentelor obisnuite cu cele crude. Puteti incepe prin inlocuirea dulciurilor deoarece acestea sunt considerate cele mai “pacatoase”, fiind bogate in zahar si grasimi.

Puteti gasi o varietate de astfel de prajituri, torturi si multe alte dulciuri preparate din alimente naturale, crude. Puteti sa va satisfaceti pofta de dulce fara sa va mai faceti griji ca sunt nesanatoase, va vor ingrasa sau va vor afecta sanatatea.

Alege din meniul nostru prajitura preferata, plina de vitamine si nutrienti si bucura-te de gusturi naturale.

Va recomand sa abordati un astfel de stil de viata pentru a avea un organism sanatos si pentru a va simti mult mai bine. Satisfaceti-va toate poftele prin inlocuirea alimentelor obisnuite cu cele raw vegane, fara a va infometa.