Ne gasesti in Popa Savu nr. 3, Luni-Vineri 8.00-20.00; Sambata-Duminica 9.00-18.00

0

Cum cumpar

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic. 

Comanda Telefonic

Solicita informatii si plaseaza comenzi la numarul  0762 692 334 intre orele 09:00-20:00, de luni pana vineri. Comenzile vor fi onorate in termen de 24 ore de la data plasarii acestora.

Comanda Online produsele Raw Bakery:

  1. Click pe produsul pe care vrei sa-l comanzi.
  2. Selecteaza cantitatea, respectiv numarul de bucati dorite.
  3. Daca doresti mai multe bucati din acelasi produs, cu gramaje diferite, te rugam sa mentionezi asta in rubric Nota comanda.
  4. Click pe butonul Adauga in Cos. Astfel produsul a fost preluat in Cosul de Cumparaturisi poti continua selectarea altor produse pe care vrei sa le adaugi comenzii finale.
  5. Verifica lista produselor din Cosul de Cumparaturi (cantitate, sortiment) si, dacă este cazul, efectueaza modificarile dorite, apoi click pe Trimite Comanda.
  6. Completeaza campurile referitoare la: informatii personale (nume, contact, adresa) si optiuni suplimentare – facturare pe firma si adresa de livrare diferita (daca este cazul). Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
  7. Alege modalitatea de plata (Card/ Numerar) si data livrarii, citeste si accepta Termenii si Conditiile rawbakery.rosi apoi finalizeaza comanda cu un click pe Trimite Comanda.

Plata Comenzii

In cazul in care ai ales plata cu cardul vei fi redirectionat pe site-ul www.mobilpay.eu unde vei urma pasii celui mai bun sistem securizat de plata online din Romania.
Daca alegi plata in numerar la livrare, trebuie doar sa finalizezi comanda. Trebuie sa stii ca pentru comenzi de peste 300 lei este nevoie sa platesti un avans minim de 50% din valoarea achizitiei.


Finalizarea Comenzii

Odata primita comanda, te vom contacta telefonic pentru a verifica impreuna informatiile furnizate, produsele alese si stabilirea detaliilor de livrare.
Urmeaza livrarea, conform celor agreate, cu bonul fiscal (sau factura – in functie de solicitarea ta din formularul online de comanda) si documentele de insotire specifice.


Intrebari Suplimentare

Pentru orice nelămuriri, întrebări suplimentare, ne puteți contacta folosind adresa de e-mail: office@rawbakery.ro sau telefonic la numărul: 0762 692 334